Contact

Biroul meu parlamentar este situat în Oradea, în cartierul Rogerius, pe Bulevardul Dacia nr. 108, bloc AM 6, parter (blocurile Zig Zag) şi funcţionează după următorul program:

Luni: ora 10.00 – 14.00

Marți: ora 12.00 -16.00

Miercuri: ora 14.00 – 18.00

Joi: ora 12.00 – 16.00

Vineri: 10.00 – 14.00

Programări în audiențe se pot face la numărul de telefon: 0745682950.

5 gânduri despre “Contact

 1. Mihaela Meresi

  Bun ziua, cum va putem trimite un e-mail scurt in legatura cu situatia pacientilor care sufera de HEpatita C si care au fost refuzati, sub guvernul precedent, sa beneficieze de tratamentul fara interferon care este acum disponibil? ~oamenii / asiguratii mor de hepatita si tratamentul exista in tara fara sa fie disponibil pacientilor. Va rugam sa publicati o adresa de email unde va putem scrie. Multumim si multa sanatate!

 2. Byby

  Salariile medicilor cresc din start, de la prima intalnire, prin diagnostice anormale, alergatura bolnavilor, lipsa de structura a sistemului si lipsa controalelor. Omul trebuie sa ajunga la dr adecvat cat mai repede. Nu se intampla asa ceva. Privatizarea anarhica determina tiganie. In comunism toata lumea facea Specializare 3 ani oferita Cadou de stat prin Stagiatura obligatorie si toata lumea statea la tara ani de zile inclusiv sefii de promotie, pana sa ajunga cei mai buni la specializare adevarata prin concurs. Era rau. Acum e exact invers, face oricine orice, nu e nici un sistem, e anarhie, alearga omul aiurea, se trezeste cu orice diagnostic si banii ajung oriunde oricum. CLAR dar degeaaabaaa.

 3. Nicoleta Staicu

  Buna ziua. Dl Florian Bodog, avem si noi o problema mare cu spitalele din Bucuresti.
  Mama este bonlava, are o infectie in sange, unul dintre genunghi il are inflamat si un os care ii apasa pe nervii coloanei vertebrale, nu va pot explica in termeni medicali pentru ca nu stiu. Problema este alta, am fost in mai bine de 6 spitale in Bucuresti si toata lumea ne-a pasat cu ea in alte spitale, precizez ca are si diabet zahar de gradul II. Exista cale de vindecare la problema ei, doar ca nimeni nu prea ne baga in seama. Ea nu mai poate merge din cauza durerilor care se lasa pe picioare. Sa va spun cazul de ieri din spitalul Bagdasar in care trebuia luata de acolo si transferata la Cantacuzino, Eu nu am masina si nici permis, iar medicii din institut au spus ca nu au ambulanta pentru ai face transferul. Dl Florin, nu vii se pare ca va bateti joc de noi sau ca medicii isi bat joc de niste oameni care sufera? Imaginati-va ce inseamna 5-6 zile pe saptamana sa mergem din spital in spital sa imploram sa i se faca macar un calmant, nimeni nu vrea sa o interneze desi problemele sunt vizibile si grave. As vrea sa se rezolve problema aceasta, altfel decurg si la instanta. Cu stima Nicoleta Staicu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s