Turul 2 al alegerilor prezidențiale – tot mai aproape de adevăr

Duminică, românii s-au făcut auziți și au votat cu inima. Au votat pentru adevăr și împotriva manipulării și a grupurilor oculte care de ani de zile subminează, în fiecare zi, democrația noastră!

Faptul că, în această primă etapă electorală, doamna Viorica Dăncilă și-a atins obiectivul este o victorie a românilor și a dorinței lor de adevăr.

Este, de asemenea, o dovadă că faptele și realizările guvernului PSD sunt cunoscute și apreciate de români. Oamenii au văzut că în ciuda demagogiei și a piedicilor puse mereu de Iohannis, PNL, USR și toți ceilalți, guvernul PSD a lucrat pentru ei și a încercat să aducă un pic de bine, de mai bine, fiecărui român.

Klaus Werner Iohannis înainte să pozeze triumfalist, ar trebui să se uite cu atenție la rezultat și să vadă realitatea: aproape 6 milioane dintre românii care au participat la primul tur al alegerilor prezidențiale (peste 62%) nu îl mai vor să fie președinte!

Pe de altă parte, el are acum datoria, față de fiecare român să nu mai fugă, să nu se mai ascundă și să aibă curajul să accepte, o dezbatere față în față cu doamna Viorica Dăncilă, dar mai ales să dea seamă în fața oamenilor pentru tot răul pe care l-a făcut în acești cinci ani.

Sunt încrezător că pe 24 noiembrie, românii se vor mobiliza și mai mult, exprimând un vot clar anti-Iohannis. Este singura șansă pentru ca România să devină, într-adevăr, normală!

75233334_3319930288048804_6758089409137999872_n.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s