Pentru Iohannis și gașca PNL nu contează decât interesele personale

În caz că mai era nevoie, românii au primit săptămâna trecută o nouă dovadă că în fruntea statului, în funcția de președinte, stă cocoțat nu doar un ipocrit și ticălos, dar, în același timp, și un iresponsabil. Cel recent exemplu este respingerea miniștrilor interimari, o acțiune contrar prevederilor Constituției, unde este prevăzut un termen imperativ în caz de vacantare a postului: președintele va desemna un ministru interimar pentru cel mult 45 de zile. Exprimarea nu lasă loc de întors, mai ales că cei propuși pentru a fi interimari sunt miniștri în funcție, deci ei îndeplinesc condițiile de a fi miniștri.

Prin această blocare a guvernului, Klaus Iohannis dovedește că pentru el și gașca sa nu contează nimeni și nimic: nici miniștrii, nici Guvernul, nici Constituția și nici legile atunci când vine vorba despre interesele lor particulare sau politice. Iar pentru asta sunt dispuși să arunce țara în haos și instabilitate.

Românilor li se repetă în fiecare zi, prin tot felul de ofițeri acoperiți din presă sau din partidele de Opoziție, că au guvern care nu poate funcționa și care trebuie, vezi Doamne, să plece, pentru că nu mai are susținere în Parlament. Iar aici, discursul lui Iohannis și al PNL se desparte și de logică și de adevăr.

Dacă ar fi așa, nimic mai simplu pentru cei din Opoziție decât să introducă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD și să arate tuturor cum actualul guvern nu mai are susținere în Parlament. Dar și Iohannis și PNL știu bine că ne mint, fără să clipească. De aceea nu depun moțiune împotriva guvernului, de aceea se joacă acum cu viețile a milioane de români.

Bilanțul însă va fi făcut curând, nu de ofițerii acoperiți ci de români, iar acele numere, dacă serviciile aflate în slujba lui Iohannis nu îl vor ajuta iarăși să fure, vor fi reale. Să vă temeți, domnule Iohannis și doamnelor și domnilor din PNL de clipa în care numerele adevărate vor ieși la iveală.

(Declarație politică, Senatul României, 11 septembrie 2019)

69657127_874460026268419_7985779581334323200_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s