Cum e să fii ”politician de top” la PNL

Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top.” Iată cum se exprima anul trecut un individ ajuns astăzi cap de listă la PNL pentru alegerile europarlamentare din luna mai!

În aceste condiții, cred că Parlamentul European și noi toți de altfel, trebuie să ne pregătim pentru un mandat scandalos al acestui domn și al partidului care l-a propus pentru Bruxelles. Iar România și românii să se pregătească să sufere din cauza lor!

Cred că avem obligația să prevenim alegătorii, pe toți românii, despre ce fel de oameni sunt pe cale să trimită liberalii să ne reprezinte în Europa, la comanda clară a lui Klaus Werner Iohannis, executată prompt de Ludovic Orban.

Trecem peste faptul că un individ s-a deghizat ani de zile, pentru cine l-a crezut, drept jurnalist, pentru a se dovedi până la urmă, cum bine spunea un coleg, că a fost doar un biet propagandist PNL și deci, un mincinos. Nu putem trece însă peste descrierea clară și foarte grafică pe care acesta o face unui politician de top, așa cum a devenit el între timp, fără a fi fost oficial membru al PNL, ci catapultat, în mod evident acum, datorită așa ziselor calități necesare prezentate chiar de el însuși.

Pentru mine este un moment trist în istoria noastră parlamentară și este revoltător să impui un candidat de o asemenea joasă speță. Este însă o nouă dovadă a degringoladei și a lipsei reale și dramatice de soluții de la nivelul Opoziției. Dacă s-au coborât atât de jos încât să impună un astfel de individ, e clar că nu știu ce să mai facă. E clar că doar înjurând PSD, dar neoferind nimic românilor, nu au reușit nimic. Iar acum, la disperare, oferă primul loc pe lista pentru Parlamentul European, deci omul lor cel mai reprezentativ la Bruxelles, pentru cineva care se descrie, cu propriile lui cuvinte, ca fiind ”prost, imoral, lingușitor, grobian, curvă, ticălos și corupt”.

Din păcate aceasta este adevărata față a PNL și acesta este nivelul liderilor acestui partid, lideri pentru care ridicolul a devenit a doua natură. Ce oferă ei, de fapt, românilor și României? În spatele candidatului marionetă stau ascunși ”lideri” politici PNL cu trecut sulfuros, pentru care mandatul la Bruxelles nu va fi altceva decât o sinecură și o asigurare pentru o pensie liniștită, în condițiile în care aici în țară au probleme grave în ceea ce privește respectul față de lege și față de români. Dacă ar fi să utilizăm propria lor descriere, am putea spune că PNL vine cu ofertă politică alcătuită din proști, imorali, lingușitori, grobieni, curve, ticăloși și corupți. Acesta este tristul adevăr și sunt convins că majoritatea românilor văd acest lucru, iar pe 26 mai îl vor judeca prin puterea votului lor.

(Declarație politică, Senatul României, 20 martie 2019)

rares-bogdan-nu-doresc-nicio-functie-in-pnl-18652917

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s