Referendumul pentru familie. Iarăși despre democrație

Astăzi, declarația mea din plenul Senatului s-a dorit a fi o pledoarie pentru participarea românilor într-un număr cât mai mare la referendumul din 6 și 7 octombrie pentru modificarea articolului 48 alin. 1 din Constituția României, astfel încât căsătoria să fie definită ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Iată textul integral al declarației.

”Globalizarea are, fără doar și poate, efectele ei benefice. De la accesul la informație, la bunuri, la oameni și locuri, vedem în jurul nostru cum o lume mai deschisă poate fi și este o lume mai bună. În același timp, globalizarea, fapt la fel de evident, accentuează inegalități vechi și în destule cazuri provoacă sărăcie în țările care deja se confruntă cu ea. Dar și mai gravă, după mine, este globalizarea gândirii, acea idee perversă care spune că toți ar trebui să gândim la fel, să fim la fel, să fim la fel de „progresişti” şi să anulăm mii de ani de istorie, să acceptăm orice propovăduiesc „apostolii” ei cei mai înverșunați. Iar efectele se văd și nu ar trebui să surprindă pe nimeni! Oamenii reacționează, prin vot, prin inițiative, prin orice mijloace democratice care îi ajută să își afirme și să își apere identitatea. Este în mod incontestabil și cazul referendumului cerut de peste trei milioane de români prin care își întreabă concetățenii cum vor, în țara lor, în cultura lor, conform istoriei și moștenirii lor creștine, să definească familia.

Cei pe care îi duce mintea doar până la a spune că aceste milioane de oameni nu trebuie băgați în seamă (USR) sunt aceiași care, prin revolte regizate și manipulări grosiere, vor să anuleze alte milioane de voturi, precum cele primite de la români de majoritatea parlamentară PSD-ALDE. Mai rău, tot ei ne fac pe noi retrograzi (doar pentru că îndrăznim să credem altceva) şi tot ei spun despre noi că suntem oarecum inferiori altor popoare. Din punctul meu de vedere, toţi aceşti aşa-zişi „progresişti” nu fac altceva decât să-şi arate și cu această ocazie puținătatea minții. Aceşti oameni se uită mereu peste gard, se uită mereu la ce fac alții, la ce spun alții sau la ce ar putea crede alții, uitând faptul că alții au ajuns unde sunt tocmai pentru că au avut curajul propriilor idei, opinii și acțiuni! Nu este cazul celor de la USR sau a altora ca ei, fără doctrină și fără proiecte, care nu ştiu altceva decât să înjure şi care, acum, își arată adevărata față: fascişti, antidemocratici și cu lipsă totală de respect pentru poporul român.

Ce vor acești habarniști, la care fără probleme se poate alătura și domnul Cioloș (cel care în anul 2018 ne ceartă pe noi pentru ceva ce trebuia să rezolve el încă din 2016!), este ca România să nu fie ea, să copieze, să se prefacă, să dea bine eventual, nu știm la cine și nu știm de ce. Ceea ce nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă acești oameni este că România va fi respectată abia atunci când, așa ca acum, la Referendumul pentru familie, va avea curajul de a-și afirma și proteja identitatea!

Eu voi merge la Referendum și voi vota DA cu inima deschisă! Voi vota nu împotriva cuiva, ci pentru o idee și pentru normalitate. Nu votez împotriva niciunei minorități sexuale pentru că respect dreptul oricui de a se manifesta în intimitate cum crede de cuviință. Vreau însă, la fel ca şi alte milioane de români, ca familia din România să fie definită aşa cum vrem noi, românii, ca fiind compusă dintr-un bărbat şi o femeie. Într-un cuvânt, nu vreau altceva decât normalitate”.

42784023_301781807310460_3142098374677757952_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s