Crucea Roșie Română aniversează 141 de ani de activitate

Prietenii și partenerii noștri de la Crucea Roșie Română aniversează astăzi 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă. Vreau să îi felicit pentru această istorie remarcabilă, demnă de o instituție cu rezultate excepționale în misiunea sa.

Este o mândrie pentru noi să îi avem alături în proiectele pe care le desfășurăm împreună în domeniul educației și prevenției sanitare. Crucea Roșie România este un partener de încredere, loial și profesionist pe care și noi, și românii, contăm fără niciun fel de rezerve. 

Crucea Roșie a fost alături de români încă de la înființarea statului modern și a oferit ajutor, sprijin și alinare în momentele cele mai grele din istoria noastră. Generozitatea, curajul și altruismul sutelor de mii de voluntari și reprezentanți ai Crucii Roșii și-au pus amprenta indelebilă asupra viitorului României. 

Astăzi, ca și în trecut, Crucea Roșie reprezintă speranță, ajutor, salvare. Numărând peste 5.000 de voluntari, prezentă pe întreg teritoriul României, Crucea Roșie continuă să își îndeplinească, cu egală generozitate și dedicare, misiunea de ajutare și salvare a celor aflați în suferință. Este o misiune nobilă care trebuie prețuită și sprijinită cu toate eforurile.

La mulți ani, prieteni! Mulți și buni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s