7 martie 2017 – MEDinISRAEL

Astăzi particip la cea de-a patra ediție a Conferinţei şi Expoziţiei MEDinISRAEL care are loc la Tel Aviv. Acesta, este unul dintre cele mai importante evenimente, dedicat celor mai noi tehnologii medicale, unde sunt expuse aparatură medicală şi aplicaţii IT destinate îngrijirii sănătăţii. Organizatorii acestei conferinţe şi expoziţii sunt Institutul Israelian pentru Cooperare Internaţională şi Export, în cooperare cu Ministerul Economiei şi Industriei, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Afacerilor Externe.

MEDinISRAEL reunește peste 300 de companii israeliene implicate activ într-o gamă largă de aplicaţii medicale. În cadrul expoziţiei vor fi prezentate dispozitive portabile şi aplicaţii pentru telefoane mobile, instrumente de diagnosticare on-line, realitate virtuală pentru pregătire, tratament şi recuperare, soluţii pentru eficienţa activităţii spitalelor. 

Cu acest prilej, voi avea o întâlnire bilaterală cu omologul meu israelian domnul Ya`akov Litzmann. De asemenea, mă voi întâlni şi cu grupuri de investitori din Israel în vederea stabilirii unor căi de colaborare în domeniul medical.

Reclame

Un gând despre “7 martie 2017 – MEDinISRAEL

  1. Dupa o lunga perioada in care am facut tratament cu rivotril,m-am trezit,fara sa vreau,pus in fata faptului ca nu mai exista pe piata!Problema este ca medicamente inlocuitoare nu exista!Ce facem domnule ministru?Ce puteti spune tuturor celor care au ramas” ïn pom”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s