Programul PSD pentru Sănătate

Conducerea Partidului Social Democrat a prezentat astăzi, 4 noiembrie 2016, Programul partidului nostru pentru Sănătate. Este un document strategic elaborat de către specialiști în medicină și manageri de spitale.

Obiectivul principal al programului de sănătate îl reprezintă pacientul. Pacientul este prima prioritate și trebuie să fie prima prioritate a oricărei reforme în sănătate, pentru că viața este, de fapt, neprețuită. Bugetul pentru sănătate va fi construit în funcție de nevoile sistemului, de nevoile pacientului, astfel încât niciun bolnav să nu se simtă părăsit și fiecare bolnav din România să știe că pentru el există soluții.

programul-psd-pe-sanatate-04-11-2016-page-002

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, tot sistemul de sănătate trebuie să fie în slujba pacientului, ministerul, casele de sănătate, sistemul de urgență, medicii de familie, ambulatoriul și spitalele. Trebuie să se simtă sprijinit și ajutat de sistem, nu împiedicat de sistemul de sănătate și de birocrația din acest sistem sau de lipsurile din acest sistem.

În perioada care urmează vă voi prezenta pe larg măsurile propuse de noi și soluțiile PSD pentru reforma sistemului medical.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s