Invitație pentru implicare în dezvoltarea Universității și a municipiului Oradea

Stimați orădeni,

Universitatea din Oradea își va alege la începutul lunii aprilie un nou rector. În aceste zile lucrez la Planul Managerial pe care îl voi depune odată cu candidatura mea la această funcție. În situația în care colegii mei din Universitate mă vor alege, toate măsurile propuse în acest document vor fi implementate în următorii patru ani de zile.

Un loc important în planul meu va fi ocupat de relația dintre Universitate și dezvoltarea municipiului Oradea. Obiectivul meu primordial este acela de a asigura colegilor mei din Universitate cele mai bune condiții de muncă și dezvoltare, iar orașului, o instituție eficientă și un partener credibil, un partener care creează, atrage și păstrează valoare în Oradea. Consider că am atât experiența de viață cât și experiența profesională necesare pentru a realiza acest obiectiv.

Pentru a avea o dezvoltare locală reală, care să se materializeze în primul rând prin bunăstarea orădenilor, cred că este nevoie de o mai bună colaborare și de o comunicare eficientă între Universitate și comunitatea locală, între Universitate și administrația locală și între Universitate și mediul de afaceri.

De asemenea, îmi doresc și sunt convins că vom reuși să realizăm o mai bună comunicare între Universitate și studenții săi. Vreau să păstrăm cât mai mulți tineri de valoare aici, acasă! În acest sens, Universitatea din Oradea, așa cum o văd eu, alături de foarte mulți colegi, va juca un rol extrem de important. Și vreau ca la finalul mandatului meu fiecare angajat al Universității din Oradea să fie privit de concetățenii săi ca un membru al unei echipe care contribuie cu adevărat la dezvoltarea orașului.

12495952_813572532105527_3823701043287867006_o

Cred în mod sincer că doar împreună, prin consultarea și participarea cât mai multor reprezentanți ai comunității, vom putea găsi cele mai bune soluții atât pentru viitorul Universității, cât și pentru viitorul municipiului Oradea. Vreau ca Oradea și orădenii să regăsească în Universitatea lor valorile pe care le împărtășim cu toții în această comunitate.

În acest sens, îi invit pe toți orădenii, pe colegii mei din Universitate și pe toți agenții economici interesați să îmi transmită sugestiile și ideile lor privind linia pe care Universitatea Oradea ar trebui să o urmeze pentru a sprijini cu adevărat dezvoltarea orașului.

Aștept propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail florianbodog@gmail.com sau pe pagina https://www.facebook.com/florianbodog.

Vă mulțumesc pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s