Eu votez Victor Ponta!

Mâine este turul II al alegerilor prezidențiale din acest an. Este cel mai bun prilej pentru a veni în fața dumneavoastră și a-mi exprima sprijinul și susținerea totală pentru candidatura domnului Victor Ponta, prim-ministru al României și președinte al Partidului Social-Democrat din România.

Fiecare scutin electoral își are, desigur, importanța sa majoră pentru noi și pentru viețile noastre. Am hotărât însă, să vă scriu aceste rânduri convins de faptul că, mai mult ca niciodată în istoria democratică a țării noastre, alegerile prezidențiale din 16 noiembrie sunt esențiale pentru viitorul nostru, al fiecăruia, dar și pentru viitorul României, ca țară.

Duminică se vor înfrunta doi candidați care reprezintă pentru noi două opțiuni diametral opuse. În primul rând, avem opțiunea Victor Ponta, cel care de doi ani de zile luptă să repare abuzurile, nedreptățile și incompența guvernelor patronate de Traian Băsescu.

Realizările lui Victor Ponta, în numai doi ani, sunt de necontesat și, deși există voci mincinoase care susțin contrariul, profesorii, pensionarii, agricultorii sau micii întreprinzatori din toată țara stau mărturie fa aptului ca acest guvern, Guvernul Ponta, își face datoria și lucrează, în fiecare zi, pentru binele românilor.

Pe lângă multele sale realizări, Victor Ponta este și omul care, spre deosebire de contracandidatul său, nu se ascunde. Este un politician din noua generație, un om care a luptat pentru tot ce a reușit în viață, un român care, înainte de a fi prim ministru, a avut de înfruntat dificultăți cu care ne confruntăm fiecare, în viețile noastre. Victor Ponta este un om care știe ce înseamnă viața adevărată a românilor, așa cum este ea, pentru că a trăit-o, încă de mic, el însuși.

Victor Ponta este omul care nu și-a ascuns greșelile și care, așa cum singur spune, învață din ele și are grijă să nu le mai repete. Victor Ponta este un om în care am și avem încredere pentru că este un tânăr plecat de jos, care a muncit pentru succesul său și care, ca om politic, muncește pentru binele tuturor românilor.

În fața românilor se mai prezintă și un candidat cinic, un politruc autodeclarat care ne cere votul, dar despre care nu știm aproape nimic. Mai mult decât atât, face tot posibilul să se ascundă, să nu spună nimic și culmea, face din asta o virtute! În același vine și ne cere încredere… Întrebați pe oricine despre opiniile respectivului candidat, pe orice temă doriți dumneavoastră și veți vedea că omul nu va ști ce să răspundă. Și asta nu din vina lui. Adevărul este că acel candidat, primarul orașului Sibiu, nu are nicio opinie personală legată de niciuna dintre temele majore care ne afectează viața, pentru simplul motiv că nu îl interesează. El nu vrea să fie președinte ca să rupa blestemul ultimilor 10 ani și să ne readucă pe toți, ca popor și ca țară, pe drumul normalității. Nu, acest candidat vrea pur și simplu să fie președinte pentru că, cei ascunși în spatele său – nume precum Blaga, Videanu sau Berceanu, responsabilii pentru dezastrul suferit de România și pentru umilințele suferite de români sub conducerea lui Traian Bă sescu – au nevoie de o marionetă, fără prea multe calități, pe care să o poată controla cu ușurință.

Iată motivul pentru care am decis să vă scriu. Ca politicieni, sau cetățeni, cred că putem accepta faptul că un candidat alege ca și strategie, tăcerea… A mai făcut-o și un edil orădean, în anul 2008, doar pentru ca acum să devină subit foarte vorbăreț când trebuie să dea vina pe foștii săi aliații pentru toate nerealizările și nepriceperea lui. Nu trebuie să uităm acest lucru. Ca români, însă, gândul că pentru încă cinci ani această țară va continua să se afle sub cizma slugilor revopsite și rebotezate ale lui Băsescu, mi se pare de neacceptat! Ca bihorean și ca orădean, eu nu cred că Ardealul vrea asta! Nimeni, în România, nu vrea ca oamenii aflați în fruntea țării să continue dezastrul produs de Băsescu și acoliții săi!

10391389_852202951486260_4967834596278488660_n

Candidatul Klaus Johannis este doar păpușa celor care au rupt USL și au trădat votul românilor. El este doar păpușa lui Blaga și a PD-L. Este un om care tace nu pentru că e misterios, sau pentru că are de muncă. Klaus Johannis nu vorbește decât ceea ce îi spun stăpânii săi să vorbească, pentru că dacă e lăsat liber, se face și ne face de rușine, pentru că pur și simplu nu are, sunt convins de asta, nicio idee proprie și nicio soluție pentru a dezvolta România. Este trist dar, în opinia mea, este purul adevăr. Klaus Johannis nu este nimic mai mult decât candidatul ‘’ghinion’’ de care nimeni nu are nevoie.

Manipularea dezgustătoare și specifică lui Băsescu, pe care acum o folosesc și cei din PNL, în frunte cu Vasile Blaga (!!), este de a încerca să ne convingă de faptul că omul care face, adică Victor Ponta, nu face nimic, iar cel care, știm toți, nu are mari realizări, adică Johannis, ar fi de fapt soluția salvatoare… Maniera aceasta respingătoare de a încerca să ne convingă că albul e negru iar negrul e alb, ne arată, dragi oradeni, ce fel de președinte ar fi primarul Sibiului, păpușa manevrată de trădătorii din PNL și slugile lui Băsescu din PD-L!

Ca oameni, vă rog să vă gândiți la acest lucru înainte de a vota! PNL și PD-L nu fac altceva decât vă mintă. Cu nerușinare și fără să clipească.

Pentru mine, ca tată a două fetițe, la viitorul cărora mă gândesc așa cum se gândește orice părinte și ca orădean sătul să audă scuze și să vadă cum cei care ne conduc orașul dau mereu vina pe alții, Victor Ponta este, cu siguranță, soluția cea mai bună pentru Oradea, pentru Bihor și pentru toată țara, iar ultimii doi ani au dovedit acest lucru!

Avem nevoie de Victor Ponta pentru ca Bihorul și România să progreseze. Avem nevoie de Victor Ponta pentru a îndrepta răul făcut de Traian Băsescu, un rău pe care, iată, unii vor să îl ducă mai departe. Avem nevoie de Victor Ponta pentru că el va fi președintele care ne unește, iar nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu, un liberal autentic pentru funcția de prim ministru ne dovedește asta.

Știu bine, pentru că mă întâlnesc și vorbesc cu mulți dintre dumneavoastră, că v-ați săturat de minciună, de fățărnicie, de incompetență, de vorbe goale. De aceea, sunt convins, că pe 16 noiembrie, alături de milioane de alți români și noi, orădenii, vom merge la vot și vom vota pentru ca Victor Ponta să devină nu președintele unui lucru sau a unei găști, ci președintele României, președintele noastru al fiecăruia dintre noi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s