First global Parliamentary Champions for Diabetes forum & Wold Diabetes Congress

Zilele acestea mă aflu în Australia, la Melbourne, unde am participat la prima întâlnire mondială a parlamentarilor “campioni”  în domeniul diabetului, organizată de către International Diabetes Federation (IDF).

melbourne declaration1Ca reprezentant al României, a fost onorant să fiu primul care a semnat Declaraţia de la Melbourne

La acest eveniment au fost invitaţi parlamentari din 50 de ţări care au avut activitate susţinută în această problemă, eu fiind reprezentantul României. De asemenea, au fost prezenţi comisarul european pentru sănătate, dl. Tonio Borg, prima doamnă a Africii de Sud, aproape tot guvernul Statului Victoria şi reprezentanţi din guvernul federal al Australiei.

melbourneÎn stânga mea, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Diabet, Sir Michael Hirst; în dreapta, dl. Guy Barnett, Ambasador pentru diabet al Australiei (fost parlamentar) şi dl. Ken Smith parlamentar din Parlamentul Victoriei. 

În continuarea întâlnirii parlamentarilor se va desfăşura Congresul mondial pentru diabet (2-6 decembrie), la care participă peste 10000 de invitaţi din întreaga lume.

Reclame

Un gând despre “First global Parliamentary Champions for Diabetes forum & Wold Diabetes Congress

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s