UPDATE Întâlnire cu ministrul Costoiu pe tema Universităţii din Oradea

În urma discuţiilor avute cu ocazia mesei rotunde organizate săptămâna trecută de Universitatea din Oradea, la care am vorbit despre stadiul actual şi strategia de viitor a Universităţii, astăzi, la Bucureşti, voi participa – alături de co-preşedinţii USL Bihor, domnii Ioan Mang şi Cornel Popa, de domnul primar Ilie Bolojan si de colegii parlamentari bihoreni – la o întâlnire cu domnul Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică.

Cu acest prilej, vom aborda situaţia Universităţii din Oradea, a cărei dezvoltare reprezintă o prioritate pentru noi toţi şi o mare oportunitate pentru oraşul şi judeţul nostru.

uni

 

UPDATE

Intalnirea de astazi o consider foarte importanta pentru viitorul Universitatii din Oradea, a carei dezvoltare reprezinta, asa cum am spus mereu, o prioritate asumata de noi toti.

La ea au participat domnul Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, insotit de domnul Gigel Paraschiv, secretar de Stat pentru Invatamantul Superior si de domnul profesor Constantin Bungau, rectorul Universitatii din Oradea. Delegatia noastra a fost condusa de domnul Ioan Mang, co-presedintele USL Bihor si vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor. Din ea au mai facut parte doamnele deputat Sonia Draghici si Florica Chereches si domnii deputati Gheorghe Bogdan, Cseke Attila, Szabo Odon si Gheorghe Costin.

Discutiile s-au axat asupra stadiului actual si a strategiei de viitor a Universitatii oradene, urmand ca Ministerul, pe baza datelor ce vor fi transmise de Universitate, sa faca o evaluare a situatiei si sa ia, in cel mai scurt timp, deciziile care se impun pentru a sustine dezvoltarea ei in viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s