Votul tău contează!

Cei cărora le pasă de țara în care trăiesc și de viitorul lor, al familiei și al prietenilor sunt sigur că vor face azi un efort și, în ciuda vremii nefavorabile, vor merge la vot. Eu am votat deja. Tu ai făcut-o?

53

2 gânduri despre “Votul tău contează!

  1. Mona

    Buna Ziua !Sunt o cetateana cu drept de vot …ok .Si din cate stiu eu pot vota oriunde in tara ….eu momentan ma aflu in Judetul Iasi si de fel sunt din Bucuresti si nu m-au lasat sa votez …As vrea sa stiu cine a scos aceasta lege ?Va dati seama cati cetatenii sunt in situatia mea?Deci parerea mea au pierdut inca un vot (votul meu conta)…va doresc o zi buna ….

    1. Legea după care se organizează alegerile prevede dreptul la vot doar în colegiile unde aveți domiciliul, așa că din păcate nu puteți vota în alt județ și nici măcar în alt cartier al orașului, dacă acesta se află în colegiu electoral diferit. E aceeași lege după care s-au organizat și alegerile din 2008, când la Putere erau alții… Îmi pare rău că pierdem astfel un vot, dar sper să puteți mobiliza membrii familiei dvs, prietenii din București care să compenseze oarecum votul dvs. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s