Democrația = pe 9 decembrie, românii își exercită dreptul la vot!

Într-o democrație și într-un stat de drep funcțional, Parlamentul are un rol esențial. Sunt conștient că instituția Parlamentului se află astăzi într-o situație dificilă. Cu siguranță sunt multe lucruri care se pot îmbunătăți atât în activitatea Parlamentului, cât și în modul în care ne alegem parlamentarii. Un lucru însă nu trebuie să uităm niciodată: fără Parlament, nu există viață democratică!

De aceea, acum în prag de alegeri, mesajul meu către orădeni este un cât se poate de clar: nu toți candidații din aceste alegeri sunt o apă și-un pământ!  USL propune pentru Oradea o echipă serioasă și solidă, formată din oameni capabili și profesioniști. Fiecare am dovedit deja, în domeniile noastre de activitate, că putem fi utili orașului și orădenilor. În calitate de viitori parlamentari ne angajăm să fim cei mai eficienți deputați și senatori pe care i-a avut Oradea.

Doar împreună, în echipă vom reuși să ne atingem țelul propus. Să avem locuri de muncă mai multe și mai bine plătite, să avem  infrastructură de calitate, să avem Aeroport și Parc Științific, să avem autostradă, să avem spitale moderne, să avem școli mai bune și copii mai bine educați, să avem speranța unui viitor mai bun, chiar aici acasă!

Este important ca pe 9 decembrie românii și orădenii să aloce 10 minute din timpul lor pentru a merge la vot și să-și aleagă într-un mod cât se poate de democratic reprezentanții din Parlament. A sta acasă în ziua alegerilor și a lăsa pe alții să decidă pentru tine, prietenii și familia ta nu reprezintă o soluție nici pentru viitorul democrației, nici pentru viitorul orașului nostru! Democrația înseamnă participare, democrația înseamnă ca pe 9 decembrie românii să-și exercite dreptul la vot!

vot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s